Hitta på något kul på semestern

 

chilimassagefront1

Eftersom det just nu inte är världens bästa sommarväder så är det perfekt tillfälle för att boka in en rolig upplevelse till semestern! Bara för att vädret inte är på topp så betyder det inte att du inte ska kunna njuta av dina lediga dagar. Det finns mycket annat roligt att hitta på än att ligga på stranden och lata sig. Varför inte gå en rolig cocktailkurs eller lyxa till det med en välbehövd massage? I vårt sortiment hittar du allt från aromaterapi till chilimassage och hawaiiansk massage.

shopping

Du hittar  också en massa kreativa upplevelser i vårt utbud såsom Måla dig lugn, Smyckesdesigner för en dag och Scrappa egna kort eller album. Och för dig som vill byta ut din tråkiga klädstil till en stil som verkligen är du kan vi rekommendera upplevelsen Personal Shopping. Denna typ av förvandling är perfekt att göra under semestern då du har gott om tid att hitta just din stil. Att komma tillbaka till jobbet efter semestern kommer dessutom kännas lite extra roligt då du får visa upp ditt nya strålande jag för kollegorna.

Vad du än är intresserad av så kommer du garanterat att hitta en eller flera intressanta upplevelser hos oss. Gör det bästa av din semester och upplev nya saker!

No comments yet.

Lämna ett svar