Upplevelser i höst

Hösten är här men det betyder inte att man behöver krypa ner under filten och gömma sig hemma fram tills våren är här igen. Tvärtom är det bara bra att vi fortsätter vara aktiva och hitta på roliga saker under hösten. Annars kan det lätt bli så att man blir väldigt trött eller kanske till och med deprimerad. Höstmörkret har en tendens att dra ner på vår energi. Därför är vårt tips att du fortsätter vara aktiv och hitta på roliga saker i höst!

Vad kan man hitta på då? Ja, det beror förstås på vad man har för intressen. Om du stressar mycket och tycker om att skapa kan en bra idé vara att gå en kurs i hur man målar. Detta är en lugn kurs där du får lära dig massor av bra knep. Att måla är en väldigt trevlig sysselsättning som du kan syssla med året runt. Kursen passar både nybörjare och erfarna konstnärer. Fokus ligger på att hitta lugnet.

En annan trevlig upplevelse som man kan ta del av tillsammans med någon man tycker om är Ost- och vinprovning. Detta är en utmärkt upplevelse för dig som vill komma bort från den gråa tråkiga vardagen och få njuta av livets goda. Vi har även många andra provningar bland våra upplevelser.

Känner du att du behöver röra mer på dig? Då kan en prova på-upplevelse i Zumba eller Salsa kanske vara något för dig? Detta är en superrolig upplevelse som får dig att må bra i hela kroppen. Ta med dig bästa vännen eller någon annan som är sugen på att dansa loss lite. Ni kommer garanterat att ha en riktigt rolig upplevelse!

zumba-salsa-liten1

No comments yet.

Lämna ett svar