Upplevelser i olika prisklasser

Alla ska kunna ha råd att unna sig spännande och roliga upplevelser. Det är något som förgyller vardagen och som dessutom kan få dig att utvecklas på köpet. Många är av den felaktiga uppfattningen att det kostar skjortan att åka ut på äventyr och uppleva spännande saker, men så behöver det inte vara. Faktum är att upplevelser finns i en mängd olika prisklasser. Om du väljer att åka utomlands kan det kosta lite men om du satsar på en kortare resa eller aktivitet i Sverige kommer du undan betydligt billigare. Om du ändå känner att du inte riktigt har råd för tillfället kan du ansöka om ett lån här. Hos Zmarta kan du jämföra lån från 30 olika aktörer och det tar bara några minuter att fylla i och skicka in en ansökan. Du har även möjlighet att ansöka om lån även om du har betalningsanmärkning sedan tidigare.

Tips på billiga upplevelser

Vad kan då en billig upplevelse innebära i praktiken? Om du lägga så lite pengar som möjligt kan du satsa på en utflykt med övernattning i naturen. Cykelsemester är också en spännande aktivitet. Andra tips på relativt billiga upplevelser är en middag på en restaurang, massage eller varför inte gå ihop ett gäng och hyr en båt, klättra i berg eller paddla kanot? Om ni är ett par stycken som delar på en upplevelse kan ett mindre lån via Zmarta räcka gott och väl. Kom också ihåg att ni kan vara två som ansöker om ett lån och då kan ni få lägre ränta på det.

Personer som cyklar

Något dyrare upplevelser

Även om du inte har så mycket pengar för tillfället kan det kännas värt att spara några hundralappar i månaden för att sedan kunna slå till på en lite dyrare upplevelse. Tillsammans med ett mindre lån via Zmarta kan det innebära att du har råd med det mesta som du har drömt om. Vad sägs om en utomlandsresa till USA, en lyxig spahelg eller något annat som får dig att ladda om batterierna och samla kraft? Mitt tips är att lägga upp en budget redan nu. Fundera på hur mycket du kan spara ihop själv och ansök om ett lån via Zmarta som kan finansiera det återstående beloppet.

Kvinna som får massage

No comments yet.

Lämna ett svar