CYKELVAGN THULE CHARIOT LITE 1 BARN GRÖN

Kategorier: ,

Beskrivning

Thule Chariot Lite 1 är en snygg, säker, innovativa och extremt flexibel lättviktsvagn som ser till att du obehindrat och smidigt kan cykla, promenera, jogga eller åka längdskidor med alla medlemmar i familjen.
Samtliga Chariot multisportvagnar har en mängd smarta funktioner och detaljer som verkligen gör skillnad, både för föräldern och barnet. Ända sedan Thule tillverkade sin första multisportvagn för 25 år sedan har både dom ansett att det ska vara roligt, enkelt och problemfritt att dela en aktiv livsstil med sina barn.
Valet är ditt – Ta med dig ett eller två barn på din dagliga pendling eller på en hel eftermiddags upptäcktsfärd. Förvandla den till en promenadvagn i stan eller ge dig ut på en löprunda i naturen. Du kan till och med göra om den till en skidpulka om du vill åka längdskidor. Oavsett vilken aktivitet du väljer kan barnen följa med och dela det du älskar, dessutom både säkert och riktigt bekvämt.
Inför 2017 har Thule lyft sina redan framgångsrika vagnar till en helt ny nivå och gör det nu ännu enklare och roligare att vara aktiv utomhus och att låta barnen följa med. Cykling, promenader, löpning eller längdskidåkning – allt som behövs är en Thule Chariot.
4 aktiviteter – utformad för både cykling, jogging, promenader och längdskidåkning
Hopfällbar – gör det enkelt att ta med dig vagnen
Thule VersaWing-system – gör det möjligt att snabbt och enkelt växla mellan aktiviteter oavsett vilket kit som används
Fjädring – ger en behaglig gång för både barn och förälder
Thule Click n’ Store – praktisk förvaring av tillbehörskit i vagnen för promenader, jogging och cykling när du växlar mellan aktiviteter
Cykelkit och promenadkit medföljer
Viktkapacitet – 34 kg
Mått hopfälld – 85.5 x 62 x 37.5 cm
Vikt – 11.7 kg
Axelbredd – 39.5 cm
Sitthöjd – 68 cm
Bredd för dörrpassage – 63.4 cm
Säkerhetssele – Fem punkter
Uppfyller säkerhetsstandarder – Ja
Barn – 1

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “CYKELVAGN THULE CHARIOT LITE 1 BARN GRÖN”