Flyg Boeing 767 i simulator

3,900.00 kr

Läs mer

Kategori: Etikett:

Beskrivning

Drömmer du om att få flyga ett riktigt stort flygplan? Nu har du chansen att få flyga en Boeing 767 i en flygsimulator. Tänk dig att flygplanet står på startbanan. Du sitter redo och väntar på klartecken från flygledartornet. När klartecknet kommer drar du på full gas och planet ökar farten mer och mer, samtidigt trycks du bakåt i stolen av accelerationen. Du har ett stadigt grepp om styrspaken som du försiktigt drar mot dig och plötsligt, Take Off! Denna fantastiska upplevelse går att uppleva på Arlanda i en av Oxford Aviation Academys 12 flygsimulatorer.

Du får prova på hur det är att flyga ett passagerarflygplan från flygplatser runtom världen. Under olika väderförhållanden får du prova start och landning och de olika system som finns i flygplanet. Du får en timme i simulatorn där du roterar mellan kapten, styrman och jumpseats.

Dessa simulatorer är mycket realistiska och piloter som utbildas i dessa får flyga de riktiga flygplanen direkt efter genomförd simulatorutbildning. Du handleds av riktiga piloter som berättar och visar för dig hur en flygning går till.

  • Handledning av riktiga piloter
  • Spaka en realistiskt simulator som används för pilotutbildning
  • Diplom, klistermärke och fika

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Flyg Boeing 767 i simulator”