Om att låna pengar

Hej på er,

Detta inlägg tänkte jag tillägna ämnet om att låna pengar snabbt, det vill sägs snabblån eller sms-lån. Har ni testat på det någon gång? Det har jag, och är nöjd med mina val. Jag använder mig av Kredit 365, och trots att räntan är högre än på banklån kändes det mycket bra. Här kommer tre positiva saker med snabblån:

  • Pengarna kommer in på ditt konto redan samma dag för det mesta
  • Du kan låna låga summor
  • Man slipper gå igenom långa processer med banken

Snabblån utnyttjar jag om jag någon månad har extra ont om pengar. Efter att hyran och räkningar etc. är betalda ser jag över hur mycket jag har kvar, och lånar eventuellt lite om det känns som att det behövs. Eftersom jag frilansar kan min lön se väldigt olika ut från månad till månad, vilket annars ju kan vara lite stressigt.

Ta ett snabblån

Tags: ,

No comments yet.

Lämna ett svar