Spa weekend, vinprovning, köra Ferrari eller chokladprovning?

Välkommen till Hitta Upplevelser (.SE) – här kan du snabbt och översiktligt hitta spännande upplevelser att ge bort till vänner, familjemedlemmar eller kärleken i ditt liv!

Att ge bort en upplevelse är knappast något nytt, men ändå ett fenomen som växer sig alltmer populärt år för år. Det är förstås inte så konstigt – att ge bort en upplevelse är detsamma som att ge bort ett minne för livet, och vilken gåva kan väl vara finare än det?

Spa weekend eller köra Ferrari

spa weekendUpplevelsepresent är de perfekta gåvorna till alla i ditt liv som inte riktigt kan, eller har tid, att unna sig något utanför vardagen. Till den hårt arbetande, ensamstående mamman som inte haft tid att åka iväg på en spa weekend i hela sitt liv, till brorsan som alltid drömt om att köra Ferrari men aldrig haft råd att göra något annat än beundra bilarna när de kör om på motorvägen, eller till den obotlige romantikern som alltid önskat sig en romantisk weekend.

Vinprovning eller chokladprovning

vinprovningEn relativt ung typ av upplevelsepresenter är provningar av olika slag. Vinprovning är ju något som många kanske försökt sig på tillsammans med vänner, men ledd av en utbildad och erfaren sommelier blir upplevelsen garanterat en annan! Även chokladprovning är något som vi på Hitta Upplevelser har märkt blivit mycket populärt, liksom lakritsprovning och ölprovning.

chokladprovningOch tänker man efter så är ju just de här små provningarna helt perfekta små upplevelsepresenter att ge bort: de kostar sällan särskilt mycket mer än den pryl du annars hade slagit in och gett bort och kan dessutom delas med en nära vän (förslagsvis dig själv!). Bland de många kategorierna och upplevelserna här på Hitta Upplevelser hittar du garanterat något som faller både dig och mottagaren i smaken.

köra ferrariAlla bra upplevelsepresenter, vare sig det är en vanlig spa weekend, vinprovning, chokladprovningköra Ferrari eller en romantisk weekend, är som ett litet fönster in i en annan värld. En värld där du har chansen att ge en person du älskar och tycker om möjligheten att göra något alldeles extra – något man drömt om. Så utan att ljuga eller ens överdriva en smula, är det nog inte för mycket sagt att upplevelsepresenter inte bara är minnen som skapas – utan även drömmar som går i uppfyllelse.

Gå direkt till upplevelserna!